Bli frivillig hos oss!

Vi er ofre ute på farten og holder stand, deltar på konferanser, snakker alt i fra helsesøstre til rektorer og holder temadager slik at medlemmer og andre kan lære mer om rusproblematikk.

Vi er støtt og se i media også og holder oss alltid oppdatert om det som skjer i det aktuelle nyhetsbildet. Vil du være med på alt det spennende vi gjør?  Meld deg som frivillig davel!

GRUPPELEDER

Vi tror at den beste måten å lære på er gjennom å gjøre. Derfor er også dette kurset lagt opp, så langt mulig, slik en samtalegruppe kan drives i virkeligheten.

Vårt opplegg er laget med den intensjon å kunne hjelpe mennesker som har vokst opp i hjem med rusmisbruk/ rusavhengighet, men vil også i prinsippet kunne brukes for mennesker som har sin oppvekst under andre skadelidende og dysfunksjonelle forhold. 

Vi stiller ingen krav om faglig kompetanse hos gruppeledere. Når det er sagt, søker vi å legge det opp slik at minst en av gruppelederne i en samtalegruppe har en sosial- eller helsefaglig bakgrunn.

I tillegg har vi valgt å se egen erfaring hos kurslederne som en ressurs, forutsatt at vedkommende har fått bearbeide sin egen barndom og vonde opplevelser før de tar fatt på oppgaven med å hjelpe andre. Først og fremst ser vi på personlig egnethet og egen styrke som de viktigste kvalitetene vi ønsker av gruppeledere.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: